πληρωμή


τρόποι πληρωμής
Η πληρωμή είναι απαιτητή κατά την παραγγελία. Προτείνονται διάφοροι τρόποι πληρωμής:

  Πιστωτικές κάρτες μέσω PayPal (δεν χρειάζεται να ανοίξει κανείς λογαριασμό) 
      Visa, Mastercard, Carte Bleue, εικονική τράπεζας...
• Aurore, Cofinoga, 4étoiles.

Για τους τρόπους πληρωμής που ακολουθούν, πρέπει να αναφέρονται απαραιτήτως για την διεκπεραίωση, ο αριθμός και η ημερομηνία της παραγγελίας:

  Επιταγή τραπεζική ή ταχυδρομική (για παραγγελίες που εξοφλούνται από τη Γαλλία μόνο. Η επιταγή θα εκδίδεται από τράπεζα που είναι εγκατεστημένη στη μητροπολιτική Γαλλία)  
Σε διαταγή: "Helene Papadoperakis" αποκλειστικά  (όνομα εταιρίας), διεύθυνση: Η Papadoperakis - Artextenso-Fine Art Editions, 2Bis rue Boyer - 06300 Nice, France.

  Τραπεζικό ή ταχυδρομικό έμβασμα, ταχυδρομική εντολή (για παραγγελίες που εξοφλούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο)
Σε διαταγή: "Helene Papadoperakis" αποκλειστικά  (όνομα εταιρίας) στην τράπεζα Société Générale Γαλλίας:
 
Κωδικός Τράπεζας
Κωδικός Θυρίδας
Αριθμός Λογαριασμού
Κλείδα  RIB

IBAN:
BIC: SOGEFRPP

Ν.Β. Η Artextenso δε δέχεται καμία αποστολή με αντικαταβολή.

aσφάλεια συναλλαγών: με την τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) και πιστοποίηση από την VeriSign®.

Χρήση των Visa/Mastercard/Paypal
Η Artextenso χρησιμοποιεί την online πλατφόρμα πληρωμών PayPal.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές των αγορών σας στην Artextenso ηλεκτρονικά με ασφάλεια με τους παρακάτω τρόπους:
  • πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard, American Express, Carte Bancaire Nationale (Γαλλίας), εικονική)
  • ιδιωτική πιστωτική κάρτα (Aurora, Cofinoga, 4étoiles)
  • PayPal λογαριασμό.
 
Οι πληροφορίες που ακολουθούν προέρχονται από την ιστοσελίδα PayPal (www.paypal.fr), θέμα "Χώρος ασφάλειας", στην οποία μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Τα κυριότερα σημεία είναι τα ακολουθά:
«Η πληρώμη στην πλατφόρμα πληρωμής PayPal δεν απαιτεί να έχει κανείς έναν λογαριασμό PayPal. Οι αγοραστές μπορούν να πληρώσουν χωρίς τη χρήση ενός λογαριασμού PayPal.
 
Data Encryption
Η προστασία των προσωπικών και οικονομικών δεδομένων σας αποτελεί προτεραιότητα υψίστης σημασίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κρυπτογραφούμε αυτόματα όλα τα ευαίσθητα δεδομένα που αποστέλλονται στους διακομιστές μας από τον υπολογιστή σας.
 
Ο υπολογιστής σας
Κατά την εγγραφή σας ή όταν συνδέεστε στην ιστοσελίδα μας, ελέγχουμε αν το πρόγραμμα περιήγησής σας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), έκδοση 3.0 ή νεότερη έκδοση.
 
Υπό διαμετακόμιση
Οι πληροφορίες προστατεύονται μέσω του πρωτοκόλλου SSL με κρυπτογράφηση (κλειδί μήκους των 168 bits, το υψηλότερο επίπεδο που διατίθεται σήμερα στην αγορά).
 
Κεντρικοί υπολογιστές PayPal
Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται στους κεντρικούς υπολογιστές μας και αποτελούν αντικείμενο μιας ενισχυμένης προστασίας και στο ηλεκτρονικό και στο φυσικό πλάνο. Για την περαιτέρω θωράκιση της πιστωτικής σας κάρτας και των αριθμών τραπεζικών λογαριασμών σας, οι διακομιστές μας προστατεύονται από firewalls και δεν συνδέονται άμεσα με το διαδίκτυο. »
 
Η πλατφόρμα πληρωμών PayPal εμμένει στο δίκτυο VeriSign® Προστασία ταυτότητας (VIP): μια πρόσθετη προστασία για τις online πληρωμές σας μέσω ένός πιστοποιητικού SSL για την ασφαλή μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων, όπως: αριθμοί πιστωτικών καρτών και κωδικοί πρόσβασης. Στο δίκτυο VeriSign® εμφανίζεται ένα λουκετάκι κάτω δεξιά στην οθόνη σας, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται, κάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα που πρόκειται να πραγματοποιηθεί συναλλαγή στοιχείων.
_______________________________________________________

Αρχή σελίδαςΑρχή σελίδας