Διανομή


Συσκευασία

Τα έργα, τα οποία προστατεύονται σύμφωνα με τους όρους που περιγράφηκαν στην προσφορά, αποστέλλονται μέσα σε συσκευασία επίπεδου άκαμπτου χαρτονιού ή σε κυλινδρικές θήκες από χαρτόνι. Οι συσκευασίες αυτές είναι ειδικά σχεδιασμένες για την καλύτερη προστασία και την πιο ασφαλή αποστολή των έργων.
 

ΑποστολήΠροθεσμία

Η παράδοση γίνεται στην διεύθυνση που αναγράφεται πάνω στο δελτίο παραγγελίας.

Τρόπος αποστολής:
Oι αποστολές γίνονται μέσω του Γαλλικού Ταχυδρομείου (La Poste).

• Με προτεραιότητα (εξπρές)
• Με εθνική ή διεθνή σύσταση συνοδευόμενη από την απόδειξη παραλαβής

Παρέχονται: αποδεικτικό κατάθεσης, παράδοση έναντι υπογραφής και παραλαβή του δέματος εντός των επόμενων δεκαπέντε ημερών στην διάθεση σας σε περίπτωση που λείπετε.
Η Artextenso δεσμεύεται για την ασφαλή παράδοση των αποστολών. Σε περίπτωση ζημιάς κατά τη μεταφορά, θα πρέπει να απορρίψετε το πακέτο και να το επιστρέψετε.

Προθεσμία:
Η προθεσμία παράδοσης δίνεται ενδεικτικά.

• 5 με 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποδοχής της παραγγελίας και της πληρωμής (επεξεργασία).
• Παράδοση εντός 48 ωρών στην Γαλλία (με προτεραιότητα)  και Η + 2/4 ημέρες στην υπόλοιπη Ευρώπη.
• Ειδοποιητήριο παραλάβης του δέματος εντός των επόμενων δεκαπέντε ημερών (Γαλλία) σε περίπτωση που απουσιάζετε.

Η τήρηση της προθεσμίας της παράδοσης εξαρτάται από τον μεταφορέα. Επομένως, η Artextenso δεν θα κάνει δεκτή καμία απαίτηση αποζημίωση ως εκ τούτου από τον αγοραστή.
 

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής αναγράφονται στο καλάθι αγορών του αγοραστή και στην ανακεφαλαιωτική σελίδα της παραγγελίας. Περιλαμβάνουν τη συσκευασία, το χειρισμό και τα ταχυδρομικά τέλη. Όταν ένας αγοραστής παραγγέλνει περισσότερα από ένα έργο σε μια παραγγελία, αυτά συγκεντρώνονται σε ένα πακέτο. Έτσι, τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση το τελικό βάρος. Δεν μπορούμε να συγκεντρώσουμε δυο ξεχωριστές παραγγελίες τοποθετημένες στην ιστοσελίδα. Σ’αυτήν την περίπτωση, ο αγοραστής θα επωμισθεί τα έξοδα αποστολής για την καθεμία ξεχωριστά. Τα τέλη υπολογίζονται σύμφωνα με το βάρος του δέματος. Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει τα βασικά έξοδα:

Προορισμός

Ελάχιστα έξοδα  

Υπηρεσία

Γαλλία 

  6 €

Προτεραιότητα + Σύσταση 

DOM-TOM

  9 €

Προτεραιότητα + Σύσταση

E.Ε. + Ελβετία

  9 €

Προτεραιότητα + Σύσταση

Monaco

11 €

Προτεραιότητα + Σύσταση

Υπόλοιπο κόσμο

11 €

Προτεραιότητα + ΣύστασηΈξοδα εισαγωγής: Οι αγοραστές που επιθυμούν τα έργα να αποσταλούν σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναλαμβάνουν στο σύνολό τους τα συνακόλουθα έξοδα εισαγωγής. Η Artextenso δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένη να προβεί στα διοικητικά διαβήματα ούτε να εξοφλήσει τα έξοδα.
____________________________________________________________________

Αρχή σελίδαςΑρχή σελίδας