λίγα λόγια για την Artextenso...

Η εταιρεία μας

 

Η Artextenso είναι η υλοποίηση ενός σχεδίου του καλλιτέχνη Θωμά Παπαδοπεράκη και της συζύγου του Ελένης. Η επιθυμία και η αγωνία του ζωγράφου και χαράκτη (Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών και Παρισιού) ήταν τα έργα του να είναι προσβάσιμα στο ευρύτερο κοινό. Η χαρακτική ωστόσο, με τους εν-γενείς περιορισμούς -προς αυτήν την κατεύθυνση- και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της ζωγραφικής του καλλιτέχνη οδήγησαν για χρόνια τον Θωμά Παπαδοπεράκη να επιλέξει την τεχνική αναπαραγωγής με όφσετ, η οποία ήταν η πιο κατάλληλη, και την οποία χρησιμοποίησε κατά καιρούς την δεκαετία του ‘90.

Με την άφιξη της ψηφιακής τεχνολογίας εκτύπωσης, υιοθετήθηκε μια λύση πραγματικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της δουλειάς του: πιστή αναπαραγωγή των έργων του με την χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένων υλικών ειδικά σχεδιασμένα για την τέχνη. Οι πρόσφατες εξελίξεις μαρτυρούν για τις τεράστιες αυτές δυνατότητες. Ο Θωμάς Παπαδοπεράκης δεν έτυχε να  δει το ονείρο του να γίνεται πραγματικότητα. H Artextenso ωστόσο έθεσε ως στόχο της να υλοποιήσει αυτό το σχέδιο και να μοιραστεί το έργο του μέσα από μια ευγενή, ελκυστική και προσιτή μορφή.

H Artextenso είναι μια ατομική επιχείρηση καώς και online-shop : «www.artextenso.com» με έδρα την Νίκαια της Γαλλίας.

Οι προθέσεις μας

 

Επιθυμούμε 

να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο ενός καλλιτέχνη με ποιότητα, ελάχιστα γνωστό στη διεθνή σκηνή, αλλά αναγνωρισμένο και καταξιωμένο στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο. Θα ανακαλύψετε την ισχυρή προσωπικότητα του Θωμά Παπαδοπεράκη μέσα από το ώριμο και ποικιλόμορφο έργο του. Η φιλοδοξία της Artextenso είναι να αποτελέσει το "διαβατήριο" στις δημιουργίες του Θωμά Παπαδοπεράκη.

Προσφέρουμε

 • Ψηφιακές γκραβούρες υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές
 • Ιδέες για προσωπικά δώρα και δώρα επιχειρήσεων
 • Αποκλειστικές και πρωτότυπες λύσεις για διακόσμηση που ξεφεύγουν από την πεπατημένη οδό της βιομηχανοποιημένης παραγωγής
 • Πρόσβαση στην τέχνη στους χώρους που κινούμαστε καθημερινά: στο σπίτι, στην εργασία, στους δημόσιους χώρους, στους χώρους αναμονής και αναψυχής.

Επειδή σήμερα το ψηφιακό πολλαπλό τέχνης αποτελεί μια πραγματικά εναλλακτική λύση στη παραδοσιακή χαρακτική και την αφίσα, επιθυμούμε

 • Να τιμήσετε μαζί μας ένα τεχνολογικό επίτευγμα που εγγυάται την πιστή αναπαραγωγή έργων τέχνης με υψιλές προδιαγραφές και σχετικά χαμιλό κόστος, συμβάλλοντας μαζί μας στην ευρύτερη διάδοση του και στο να αποκτήσει την θέση που του αξίζει στο περιβάλλον μας.
 • Να συμμετέχετε στην γνωστοποίηση του έργου του καλλιτέχνη στο ευρύτερο κοινό
 • Να το υιοθετήσετε όταν συναντάει την οπτική ποιότητα σαν εναλακτική επιλογή στο "μοναδικό" έργο τέχνης.

Οι επιλογές μας

 

 • Τα έργα: Αποκλειστικότητα της Artextenso.

 • Η τέχνη υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές: Η Artextenso προτείνει ψηφιακές γκραβούρες υψηλής αποδοχής, σε καλλιτεχνικό χαρτί και καμβά, σφραγισμένες, αριθμημένες και υπογεγραμμένες. Οι αναπαραγωγές προσφέρονται σε επτά μεγέθη. Διατίθενται χωρίς κορνίζα, ώστε να μπορεί κανείς να επιλέγει το πλαίσιο που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό του περιβάλλον.

 • Η εξειδίκευση: Η Artextenso συνεργάζεται με ένα φωτογραφείο, που ειδικεύεται στην αναπαραγωγή έργων τέχνης, με την χρήση της τεχνολογίας αναπαραγωγής της εταιρίας EPSON, εξοπλισμό και υλικά. (καλλιτεχνική ποιότητα γνωστή με την επωνυμία "Digigraphie ®").

 • Η οικολογική συμπεριφορά: Τα χρησιμοποιούμενα υλικά και χρωστικά μελάνια είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η  Artextenso ως υπεύθυνη επιχείρηση επιλέγει συνεργάτες που αποδεικνύουν έμπρακτα τον σεβασμό τους για το περιβάλλον.

 • Η ικανοποίηση των πελατών μας: Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την ικανοποίηση των πελατών μας. Επιθυμούμε και αγωνιζόμαστε με ιδιαίτερη φροντίδα για μια σχέση θερμή και προσωπική έχοντας ως κοινό παρονομαστή τον σεβασμό και την αγάπη μας για την τέχνη.

_______________________________________________________

Αρχή σελίδαςΑρχή σελίδας